Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην επίθεση που σημειώθηκε χθες, Παρασκευή (5/2), όταν άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ προς την είσοδο των δικαστηρίων, γι’ αυτό και υπήρξαν αναφορές για έκρηξη, εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «απουσία αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστηρίων δίνει ευκαιρίες για εγκληματικές ενέργειες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια Δικαστών και Εισαγγελέων και όλων των πολιτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη χτεσινοβραδινή επίθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τονίζει ότι η απουσία αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστηρίων δίνει ευκαιρίες για εγκληματικές ενέργειες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια Δικαστών και Εισαγγελέων και όλων των πολιτών. Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι η εκπλήρωση της ευθύνης της Πολιτείας για φύλαξη των δικαστηρίων και ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των δικαστικών λειτουργών αποτελεί ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε Ακόμα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση 39χρονης αισθητικού: Έμπλεξε με ακατάλληλες παρέες – Ολονύκτιες έρευνες στην Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τσουχτερό πρόστιμο σε πολυτελές εστιατόριο που λειτουργούσε «πριβέ»  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.