Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν συμβεί στην ίδια από σκηνοθέτες στο χώρο του θεάτρου.

 «Στο θέατρο μού συνέβαινε από σκηνοθέτες που μου είπαν "ξέρεις εν ψυχρώ" για κάποιους ρόλους που με είχαν επιλέξει και δεν τα έκανα ποτέ αυτά», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και τόνισε ότι τέτοιου είδους σεξουαλικής παρενόχλησης σε συνδυασμό με εκβιαστικές προτάσεις γίνονταν συχνά:

«Εν ψυχρώ αυτά γίνονταν, αν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις το ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, δήλωσε ότι είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

«Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

Η Ελένη Φιλίνη περιέγραψε και για ένα περιστατικό με έναν γνωστό επιχειρηματία που εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός, όταν εκείνη είχε πάει στην εταιρεία του για δειγματισμό ρούχων.

«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: «Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση». Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια».

Διαβάστε Ακόμα:

Μαστοράκης: Θύμα της Συριζοδολοπλοκίας ο Λιγνάδης – Ανυπέρβλητη γελοιότητα Χαϊκάλη

Δεληβοριάς: Μην ξαναδώ αηδίες – Δικά μας παιδιά είναι μόνο τα θύματα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA