Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το κλείσιμο στα σπίτια θεωρώ ότι είναι λάθος. Όταν είναι τα πάντα κλειστά, το να κλείνουμε τους ανθρώπους σε κλειστούς χώρους δημιουργούμε κίνδυνο μετάδοσης. Θα ήθελα να δω τους ανθρώπους με σύνεση στην ύπαιθρο, να είναι στους δρόμους, να περπατάνε σε πάρκα χωρίς να συνωστίζονται. Δεν εννοώ να κάνουν συγκεντρώσεις και υπαίθρια πάρτι. Θα μπορούσαν να μην κυκλοφορούν αυτοκίνητα και να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι άνθρωποι. Η αξιοποίηση της υπαίθρου είναι ένα από τα μέσα που προτείνει και η Αμερική στα προληπτικά μέτρα» είπε η κυρία Λινού στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις, η κυρία Λινού τονίζει πως «στα ΜΜΜ δεν έχει υπάρξει καμία μελέτη που να αποδεικνύει ότι δεν δημιουργούν τεράστιους κινδύνους».

Σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να υπάρξει «ενίσχυση των γενικευμένων μέτρων, εξ αποστάσεως εργασία, τεστ σε χώρους που είναι αναγκαίος ο συνωστισμός λόγω εργασίας, όπως στα σχολεία. Αν οι εκπαιδευτικοί ας πούμε κάνουν κάθε σαββατοκύριακο όλοι rapid test θα ξέρεις ποια τμήματα δεν πρέπει να ανοίξεις»

«Δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο, μπορεί να λειτουργήσει το θέμα της πειθούς. Σε ακραίες περιπτώσεις, στους λειτουργούς υγείας, υπάρχει παραδείγματος χάρη, πως αν δεν κάνεις εμβόλιο ηπατίτιδας δεν μπορείς να χειρουργήσεις», ανέφερε.

Τέλος, αναφερόμενη στο γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι βουλευτή στην Ικαρία, η κυρία Λινού λέει πως «με ενόχλησε γιατί είναι προβολή κακής συμπεριφοράς. Τους ξέφυγε η υπόθεση. Καμία φορά μέσα στον ενθουσιασμό κάνεις και λάθη. Πρέπει να γίνει δήλωση πως δεν είναι σωστή συμπεριφορά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA