Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, η ηθοποιός καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Η ίδια αρχικά αποκαλύπτει πως τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Στη συνέχεια ο ηθοποιός της πρότεινε να πάρει μέρος σε οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50», ενώ αργότερα, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Μετά από την πάροδο λίγων ημερών μου τηλεφώνησε δηλώνοντας μου ότι αυτοϊκανοποιείται, κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» γράφει, μεταξύ άλλων, η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή.

Διαβάστε ακόμα

Νέες αποκαλύψεις: Άνθρωπος του θεάτρου ερευνήθηκε για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδεραστίας

Έλλη Κοκκίνου: «Μεγάλος καλλιτέχνης μου χαμήλωνε το μικρόφωνο και δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA