Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Immune Booster είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος με αναζωογονητική γεύση μούρου. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το προϊόν περιέχει τις Βιταμίνες C και D, Σελήνιο και Ψευδάργυρο 1 . Επίσης, περιέχει το συστατικό EpiCor®, ένα επιστημονικώς τεκμηριωμένο συστατικό από ζυμωθείσα ξηρά μαγιά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Τώρα μπορείτε να εντάξτετε το Immune Booster της Herbalife Nutrition στην καθημερινότητά σας, ως συμπλήρωμα διατροφής διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Απολαύστε το Immune Booster καθημερινά αναμειγνύοντας 1 φακελάκι (3,7 g) σε 150ml νερό και ανακατέψτε καλά. Λαμβάνετε ένα ποτήρι ημερησίως μαζί με το γεύμα σας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ / ΤΙΜΗ:

Νέο Immune Booster της Herbalife Nutrition σε συσκευασία που αποτελείται από 10 φακελάκια / Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης με Φ.Π.Α.:16,24 €

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr 

#ImmuneBooster #HerbalifeNutritionGR @herbalifenutrition.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA