Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βίντεο, όπως αναφέρει το thestival.gr, ανέβηκε στα social media με την υποσημείωση ότι σε αυτό εμφανίζεται ο ράπερ Lamanif που αγνοείται.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δείχνει δύο νεαρούς να περπατούν στο πεζοδρόμιο εκ των οποίων ο ένας από τους δύο έχει κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά με τον ράπερ.

Ωστόσο, δεν μπορεί να διαπιστωθεί με ακρίβεια αν το άτομο που φαίνεται στο βίντεο είναι ο Lamanif ενώ δεν είναι γνωστό το πότε έχει τραβηχτεί το βίντεο.

«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί το παιδί μου» - Τι λέει ο πατέρας του 24χρονου

«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί το παιδί μου», λέει με έκδηλη την αγωνία για την τύχη του γιου του ο πατέρας του 24χρονου ράπερ.

Τα ίχνη του ράπερ Lamanif έχουν χαθεί από τη Δευτέρα και οι δικοί του άνθρωποι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το τι μπορεί να έχει συμβεί στον νεαρό μουσικό.

«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί το παιδί μου, τίποτα άλλο. Τελευταία φορά μίλησα την ημέρα της εξαφάνισης αλλά μόνο με μήνυμα στο Instagram», είπε ο πατέρας του 24χρονου ράπερ από τη Θεσσαλονίκη.

«Moυ είπε "τι κάνεις" και του απάντησα "καλά θα τα πούμε το βράδυ" και από το βράδυ δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Πήγε η γιαγιά του και το δήλωσε την επόμενη μέρα. Δεν έχουν τίποτα καινούργιο, είπαν απλά πως διεξάγουν έρευνες», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη εκδόθηκε ειδοποίηση silver alert για την εξαφάνιση του 24χρονου μουσικού.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού:

Διαβάστε ακόμα:

Η Σάγια καταγγέλλει: Επιχειρηματίας ήθελε να κάνουμε κονσομασιόν

Η στιγμή που αστυνομικοί δίνουν αγκωνιά και κλωτσιά σε άνδρα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA