Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα μαρτυρία παρουσιάστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την ηθοποιό Έλλη Γιαννακοπούλου να αποκαλύπτει παρενόχληση από σεναριογράφο, ο οποίος στο παρελθόν έχει πολιτευθεί και με τη ΝΔ, ενώ ανέφερε πως έχει καταγγειλει το περιστατικό και στον ΣΕΗ.

«Το 2016 παρευρέθηκα σε ένα χώρο προκειμένου να κάνω ένα δοκιμαστικό για ένα σπικάζ για ένα ντοκιμαντέρ. Ήμουν 26-27 χρονών. Πρώτη κουβέντα του ατόμου όταν αναφέρθηκα στον καιρό και ότι έχει πολλή ζέστη, με προέτρεψε να βγάλω την μπλούζα μου και να μείνω με το σουτιέν. Ένιωσα αμήχανα και το πήρα ως αστείο, κακόγουστο. Στην συνέχεια το 2017 μου ζητήθηκε να πάω στο γραφείο του ανθρώπου αυτού και να συζητήσουμε για έναν θεατρικό ρόλο. Είναι σεναριογράφος. Έχει επιτελέσει και διάφορους ρόλους πολιτικούς με τη ΝΔ. Όσο βρισκόμουν στο γραφείο του με χαρακτήριζε αριστερών πεποιθήσεων και μου ανέφερε πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με όλες τις αριστερές γυναίκες {…}, ότι έχουν περάσει όλες από το κρεβάτι του. Ένιωθα πάρα πολύ άβολα. Ένιωθα φόβο. Μια λεπτομέρεια πάρα πολύ σημαντική, είχε κλειδώσει την πόρτα στο γραφείο. Ένιωθα μουδιασμένη. Δεν ξέρω για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό. Είναι το σοκ υποθέτω.

Ακολούθησε ένας μονόλογος αναφερόμενος στις σεξουαλικές του επιδόσεις και στα χρήματά του και με προέτρεπε να αλλάξω ζωή, να αλλάξω ρότα και ότι μαζί του θα έβγαινα σε ακριβά εστιατόρια και ότι θα μου ανοιγόταν μια μεγάλη καριέρα. Επίσης, με μείωνε συστηματικά για τα καλλιτεχνικά μου βήματα και συνεχώς αναφερόταν στην εξουσία που έχει στο χώρο. Στο τέλος, παρόλη την αμηχανία μου και το πάγωμά μου του είπα κάποια στιγμή «σας παρακαλώ θα μου πείτε κάτι για το ρόλο γιατί πρέπει να φύγω;». Δεν μου ανέφερε ποτέ τίποτα για το ρόλο. Η κουβέντα του ήταν συνεχώς με μια κατεύθυνση σεξουαλική ξεκάθαρα και παρενοχλητική. Θυμάμαι να τρέχω και να παίρνω τηλέφωνο κατευθείαν τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε η διάθεση να δημοσιοποιηθούν και να εξωτερικευτούν τέτοιες ιστορίες. Όσοι και όσες έχουν παρενοχληθεί να απευθυνθούν στο ΣΕΗ, όπως έχω κάνει και εγώ και να γίνουν οι καταγγελίες που πρέπει», ανέφερε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.