Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, όπως μεταδίδει το argonafplia.gr, έστειλε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα σημάνουν το τέλος της επιδημίας στη χώρα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε κανονικά.
Στη συνέχεια, μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας.
Δείτε πλάνα από την άφιξη του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, ο οποίος συνοδεύονταν από την σύζυγό του Άννα-Μαρία, στο νοσοκομείο Ναυπλίου:
Διαβάστε ακόμα:
Ο Τσίπρας έσπασε το μικρόφωνο του βήματος της Βουλής – Το «χρέωσε» στον Μητσοτάκη
Το παραλήρημα Ερντογάν δεν συγκινεί την Αθήνα
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
- Ο καιρός στην Αθήνα: Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για βροχές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.