Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, από τις 7:00 το απόγευμα της Δευτέρας και για 24 ώρες θα μείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, η απόφαση αυτή λήφθηκε επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι στις 11 το πρωί της Τρίτης.
Από τις 12 το μεσημέρι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό, από τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προς Αθήνα.
Διαβάστε ακόμα:
«Μήδεια»: «Έμφραγμα» στην εθνική οδό - Πολλά προβλήματα στην Κηφισίας
«Μήδεια»: -20 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο στην Κοζάνη
- Διαδοχικοί σεισμοί στην Κρήτη: Περιπολίες από πυροσβέστες στο νησί - Η πρώτη εκτίμηση Παπαδόπουλου
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.