Οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν το κτήριο και με βαριοπούλες, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο και στη γυάλινη πρόσοψη, έγραψαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Το κτήριο δεν φαίνεται να έχει κάμερες ασφαλείας και μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί ούτε ο ακριβής χρόνος της καταδρομικής ενέργειας, ούτε ο αριθμός των δραστών.
Προανάκριση για το περιστατικό - που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τελευταίων εβδομάδων - διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.
Διαβάστε ακόμα
- «Η αόρατη παρενόχληση»: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά της Meta αποκαλούνται «γυαλιά για ηδονοβλεψίες»
- Το συγκινητικό μήνυμα του Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Σεβασμό στη μάχη του»
- Ο δολοφόνος που σκοτώνει όποιον κάθεται στην καρέκλα του, εδώ και 300 χρόνια: Η κατάρα του Busby Stoop
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.