Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη μέσω stories που ανέβασε στο Instagram αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σκληρό bullying από τους συμμαθητές της στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς εξακολουθεί να υφίσταται ο σχολικός εκφοβισμός εν έτει 2021. Θέλει πάρα πολύ δύναμη και δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα» είπε με αφορμή ένα trend στα social media η Ιωάννα Τούνη.

«Μη θεωρήσεις ποτέ ότι δέχεσαι μπούλινγκ επειδή κάνεις κάτι λάθος» συμβούλευσε τα παιδιά η influencer.

«Έτρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα. Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη. Οι πρώην “μπούληδες” τώρα πλέον μου “γλύφουν τα πόδια”» προσέθεσε με νόημα η influencer.

Στα stories της παρότρυνε τα παιδιά που της έστειλαν τις προσωπικές ιστορίες εκφοβισμού να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του παιδιού».

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Όταν το Twitter αποθεώνει τα ελληνικά του Ατζούν- «Μιλάει καλύτερα από τον Μπάρτζη»

O συγγραφέας του Game of Thrones ετοιμάζει σειρά επιστημονικής φαντασίας... με ταξίδια στο χρόνο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.