Οι τέσσερις μέχρι σήμερα μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες σε αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντίνα και το αίτημά του, έχουν κυλήσει ομαλά και χωρίς παρατράγουδα ή συγκρούσεις, όμως η Αστυνομία συνεχίζει να ασχολείται μαζί τους.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, η Αστυνομία προχωρά σε σχηματισμό δικογραφιών για τις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις οι οποίες δεν τηρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος νόμος σχετικά με τις διαδηλώσεις.
Συγκεκριμένα το πρόβλημα των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τον ισχύοντα πλέον νόμο, είναι πως κανείς δεν δηλώθηκε ως «διοργανωτής». Οι δικογραφίες δεν αναμένεται λοιπόν να αφορούν προς το παρόν συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά φορείς και συλλογικότητες που απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής.
Διαβάστε ακόμα
Κούρτοβικ: Ο Τσιάρας να διατάξει τη μεταγωγή Κουφοντίνα για λόγους ασφάλειας του κράτους
Βουλή: Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Γρηγοριάδη για την υπόθεση Λιγνάδη
- «Η αόρατη παρενόχληση»: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά της Meta αποκαλούνται «γυαλιά για ηδονοβλεψίες»
- Το συγκινητικό μήνυμα του Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Σεβασμό στη μάχη του»
- Ο δολοφόνος που σκοτώνει όποιον κάθεται στην καρέκλα του, εδώ και 300 χρόνια: Η κατάρα του Busby Stoop
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.