Συναγερμός έχει σημάνει από τις 11 το πρωί στο κέντρο του Βόλου, όταν εντοπίστηκαν από υπαλλήλους σε υποδοχέα - κουτί στο Κεντρικό Ταχυδρομείο του Βόλου δύο περίεργα κουτιά.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και έσπευσαν επί της λεωφόρου Δημητριάδος, όπου βρίσκεται το Ταχυδρομικό Μέγαρο.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας εκκένωσαν το πολυώροφο κτίριο και απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας.
Τα δύο μικρά δέματα προκάλεσαν τις υποψίες διότι βρέθηκαν μέσα σε κίτρινο ταχυδρομικό κουτί-υποδοχέα, τυλιγμένα με ζελατίνη και χωρίς αποστολέα και παραλήπτη.
Αστυνομικός σκύλος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου που έσπευσε, δεν μύρισε και δεν εντόπισε εκρηκτικά στα δύο ύποπτα δέματα, ενώ αργότερα έφτασε ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη με μικρό ρομπότ να παραλάβει και να εξετάσει ενδελεχώς τα δύο ύποπτα δέματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε ακόμα
Ισλανδία: Φοβούνται για επικείμενη έκρηξη ηφαιστείου – Καθησυχάζουν οι ειδικοί
Ανένδοτος ο Μπολσονάρου για τον κορονοϊό: Πόσο καιρό θα συνεχιστεί το κλάμα;
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.