Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν εκ των υστέρων και παρουσιάζει το InVeria.gr, τελικά ο άνδρας γρονθοκόπησε τον διανομέα λόγω… μπερδέματος.

Ειδικότερα, το άτομο που επιτέθηκε στον ντελιβερά βρισκόταν στο δρόμο που έγινε το περιστατικό. Επειδή έχει υπάρξει στο παρελθόν πελάτης του εν λόγω καταστήματος, ο διανομέας θεώρησε πως αυτός ήταν ο πελάτης που ανέμενε την παραγγελία.

Πλησίασε, λοιπόν, ο ντελιβεράς προς το μέρος του και χωρίς να ειπωθεί καμιά άλλη κουβέντα, δέχτηκε την γροθιά από το άτομο που - όπως φαινόταν - ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν είχε αργήσει ο νεαρός ντελιβεράς την παραγγελία του, αλλά ούτε καν αφορούσε το άτομο που τον γρονθοκόπησε!

Μάλιστα, ο νεαρός ντελιβεράς δεν προχώρησε σε μήνυση και το όλο σκηνικό δείχνει να αποτελεί μια κακή ανάμνηση για τον νεαρό διανομέα. Να σημειωθεί ότι η διεύθυνση του καταστήματος που εργάζεται ο ντελιβεράς ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: «Ασφυξία» στα νοσοκομεία της Αττικής - Τρομάζουν οι μεταλλάξεις

Κορονοϊός - Τούντας: Προς τέλος Μαρτίου το «άνοιγμα» - Πάσχα με περιορισμούς, αλλά καλύτερα από πέρσι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.