Αψηφώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ομάδα πολιτών στην Ξάνθη βγήκε στο δρόμο και έκανε παρέλαση.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και υπό τους ρυθμούς εμβατηρίων μια ομάδα πολιτών προχώρησε το πρωί της 25ης Μαρτίου, σε παρέλαση στο κέντρο της Ξάνθης, σύμφωνα με το xanthinea.gr.
Αν και οι παρελάσεις έχουν απαγορευτεί φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, η εν λόγω ομάδα πολιτών προχώρησε κανονικά στην παρέλαση που είχε προγραμματίσει στο κέντρο της πόλης ενώ ανήρτησαν και σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Κοινωνικός Τουρισμός: Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων - Πώς γίνεται η ένσταση
- Eurovision: Ο γιος της εκπροσώπου της Λετονίας τραγουδάει το Ferto και ρίχνει το ίντερνετ
- Πειραιάς: Νεαρή έπεσε από όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη
- ΛΕΞ: Χαμός με τις επτά συναυλίες που ανακοίνωσε - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.