Σημαντική άνοδο αναμένεται να παρουσιάσουν οι μέγιστες θερμοκρασίες στη χώρα κατά το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.
Οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου θα είναι κατά μέσο όρο 7 έως 9 βαθμούς υψηλότερες σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες της Πέμπτης, ενώ στην Αττική, στη Βοιωτία και στην Εύβοια η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι της τάξης των 10 έως 12 βαθμών Κελσίου.

- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.