Το άνοιγμα των Λυκείων πέφτει στο τραπέζι της Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει το πρωί της Τετάρτης. Παρούσα θα είναι και η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.
Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ιδιαίτερα τα Λύκεια είναι στόχος να ανοίξουν για δια ζώσης μαθήματα πριν από το Πάσχα, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός.
Όπως έχει επισημάνει και το Reader.gr επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των ειδικών αναφορικά με το αν είναι σκόπιμο να προστεθούν περαιτέρω δραστηριότητες μετά το πρώτο μερικό άνοιγμα του λιανεμπορίου.
Στον αντίποδα από σήμερα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμα όπλο. Τα self tests που από την Πέμπτη κιόλας θα μπορούν να προμηθεύονται και χρησιμοποιούν.
«Η διάθεση της κυβέρνησης είναι βεβαίως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πρωτίστως τα λύκεια» είχε δηλώσει πρόσφατα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στον ΣΚΑΪ δείχνοντας έτσι τη διάθεση που υπάρχει στην κυβέρνηση.
- Καιρός: Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για «εμμονική ζέστη» προ των πυλών - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
- Μίνα Καραμήτρου: Κλείδωσε η τηλεοπτική «μετακόμιση» στον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
- Τρία μικρά νησιά που δεν περίμενες ότι έχουν πρωταγωνιστήσει στο νέο ελληνικό σινεμά
- Καίτη Φίνου: «Ντρέπομαι για πολλά που είμαι Ελληνίδα» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά το εξιτήριο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.