Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μελη της Επιτροπής που συνεδριάζει για το άνοιγμα των σχολειών, φαίεται να εισηγείται θετικά για τα Λύκεια.
Αν τελικά «κλειδώσει» η εισήγηση, τότε στην αποψινή καθιερωμένη ενημέρωση απο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα παρίσταται και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρίαση
Όπως έχει επισημάνει το Reader.gr επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των ειδικών αναφορικά με το αν είναι σκόπιμο να προστεθούν περαιτέρω δραστηριότητες μετά το πρώτο μερικό άνοιγμα του λιανεμπορίου.
Στον αντίποδα από σήμερα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμα όπλο. Τα self tests που από την Πέμπτη κιόλας θα μπορούν να προμηθεύονται και χρησιμοποιούν.
«Η διάθεση της κυβέρνησης είναι βεβαίως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πρωτίστως τα λύκεια» είχε δηλώσει πρόσφατα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στον ΣΚΑΪ δείχνοντας έτσι τη διάθεση που υπάρχει στην κυβέρνηση.
- Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - Αναστέλλεται η προβολή του ριάλιτι
- Το σχόλιο της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «Πυθαγόρα» των Metallica δεν το περιμέναμε
- Χριστίνα Βίδου: Πώς άνοιξε το δελτίο του ΣΚΑΪ στη μετά Κοσιώνη εποχή
- Δημοσκόπηση Alpha: Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η τάση για τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.