Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, στη σύσκεψη για το άνοιγμα των λυκείων συμμετείχαν 27 μέλη της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό και το τελικό σκορ που κατέληξε στην απόφαση του ανοίγματος των λυκείων ήταν 19-8.
Μεταξύ των οκτώ που μειοψήφησαν ήταν και ο Σωτήρης Τσιόδρας και γενικώς κλινικοί γιατροί, δηλαδή γιατροί που εργάζονται σε νοσοκομεία και βλέπουν τις συνέπειες του τρίτου κύματος.
Η ομάδα των διαφωνούντων επικαλέστηκε τα εξής
1.Την ερχόμενη Δευτέρα (12/4) δεν θα γνωρίζουμε την επίδραση του λιανεμπορίου στην επιδημιολογική εικόνα
2.Ότι τίθεται εν αμφιβόλω η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη και δεν είναι εύκολο να προσθέτεις ταυτόχρονα δραστηριότητες
3.Εκτίμησαν ότι χρειάζεται χρόνος για να ρολάρει το σύστημα των self test
4.Τέλος ζήτησαν να επαναξιολογηθεί το άνοιγμα Λυκείων την ερχόμενη εβδομάδα και να πάει για τις 19 Απριλίου
Η «χρυσή τομή» φαίνεται ότι βρέθηκε με τη διενέργεια του self test από μαθητές και εκπαιδευτικούς δύο φορές την εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έχει ψηφίσει υπέρ της απόφασης που επικράτησε.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.