Να χωρίσουν την «τύχη» των τριών επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών στις οποίες δεν άνοιξε το λιανεμπόριο εισηγείται η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων.
Η κυβέρνηση έχει καλέσει τους επιστήμονες να αξιολογήσουν το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη και σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η εισήγηση των επιστημόνων είναι το λιανεμπόριο να κινηθεί σε τρεις... ταχύτητες στις περιοχές.
Πιο συγκεκριμένα η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι: στην Πάτρα το άνοιγμα του λιανεμπορίου από Δευτέρα, ενώ στη Θεσσαλονίκη προκρίθηκε η λύση του ανοίγματος αλλά με click away. Αντίθετα κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Κοζάνη.
Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές «οι λοιμωξιολόγοι θα εισηγηθούν και η κυβέρνηση θα εφαρμόσει».
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- «2 χιλιάρικα σούπερ»: Με πόσες δραχμές φούλαρες το αμάξι;
- Το Βατραχονήσι είναι το χαμένο τροπικό «νησί» στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.