Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr, πολύ σημαντικές ζημιές προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/4) σε εργοστάσιο συσκευαστήριο στην περιοχή του χωριού Παναρίτι του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
Όπως φαίνεται απ’ όλες τις ενδείξεις πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από τον αύλειο χώρο του εργοστασίου σε παλέτες φορτοεκφόρτωσης και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και στους εσωτερικούς χώρους, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής Ναυπλίου και Άργους αλλά και από Κόρινθο και Αρκαδία, ενώ στην κατάσβεση συνέδραμαν και υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Δήμου Ναυπλιέων.

Όπως αναφέρει η Πυροσβσεστική στο έργο της κατάσβεσης επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της ΠΥ Ναυπλίου.
Φωτογραφίες και βίντεο: argolikeseidhseis.gr
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.