Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr, πολύ σημαντικές ζημιές προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/4) σε εργοστάσιο συσκευαστήριο στην περιοχή του χωριού Παναρίτι του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
Όπως φαίνεται απ’ όλες τις ενδείξεις πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από τον αύλειο χώρο του εργοστασίου σε παλέτες φορτοεκφόρτωσης και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και στους εσωτερικούς χώρους, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής Ναυπλίου και Άργους αλλά και από Κόρινθο και Αρκαδία, ενώ στην κατάσβεση συνέδραμαν και υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Δήμου Ναυπλιέων.

Όπως αναφέρει η Πυροσβσεστική στο έργο της κατάσβεσης επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της ΠΥ Ναυπλίου.
Φωτογραφίες και βίντεο: argolikeseidhseis.gr
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.