Τραγωδία στον ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη όταν δύο εργάτες σκοτώθηκαν, πέφτοντας από ύψος 80 μέτρων.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, οι δύο εργάτες αιωρούνταν δίπλα στον πύργο ψύξεως της μονάδας 5 και τον καθάριζαν, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στο κενό.
Οι εργαζόμενοι έπεσαν μαζί με το «καλάθι» από ύψος 80 μέτρων, σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr. Πρόκειται για έναν άνδρα από τη Φλώρινα περίπου 45 ετών και έναν 42χρονο αλλοδαπό.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος σταθμός παραγωγής ενέργειας είναι ο ισχυρότερος στην Ελλάδα και αποτελείται από πέντε μπλοκ με εγκατεστημένη ηλεκτρική ισχύ περίπου 300 MW το καθένα, τα οποία τέθηκαν σε λειτουργία τα έτη 1987-1997.
Φωτογραφία αρχείου
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.