Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες βοήθειες στους δύο τραυματίες είχε δώσει ο Βασίλης Κικίλιας. Την ώρα του τροχαίου έτυχε να κάνει ποδήλατο στην περιοχή και έσπευσε να βοηθήσει.

Το μηχανάκι πήγαινε με 40 χιλιόμετρα, αλλά ο τραυματισμός τους ήταν αναπόφευκτος. Η μητέρα του νεαρού τραυματία δεν φορούσε κράνος, ανέβηκε στη μηχανή εκείνο το βράδυ εκτάκτως.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Βασίλης Κικίλιας κάλεσε ασθενοφόρα, έδωσε εντολή στη φρουρά του να ανοίξει το δρόμο για να περάσουν και παρέμεινε στο σημείο μέχρι αυτά να φύγουν από την περιοχή με τους δύο τραυματίες.

Οι έρευνες της τροχαίας συνεχίζονται την ώρα που μητέρα και γιος που βρέθηκαν μια ανάσα από τον θάνατο, προσπαθούν να αφήσουν πίσω μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής τους.

«Καλά είμαι, προσπαθώ να χαλαρώσω ένα αρκετά δύσκολο χειρουργείο μου είπε μπορεί να υπάρχουν επιπλοκές να χρειαστεί κι άλλο ένα. Θα το δούμε προς το παρόν όμως είμαι καλά», λέει στο δελτίο ειδήσεων του Mega ο νεαρός. 

«Η μητέρα μου όχι τόσο καλά έχει αποφύγει το κίνδυνο βέβαια με βάση τα λεγόμενα των γιατρών, αλλά πολλές ζημιές η λεκάνη της έχει δύο σπασίματα που περιμένουμε να αναρρώσουν μόλις πριν δύο ώρες βγήκε από το δεύτερο χειρουργείο που έκανε στα ζυγωματικά, είχε σπασίματα και στη μύτη είχε κάποια κατάγματα. Τώρα, έχουμε ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το θέμα του ματιού το δεξί μάτι της δεν ανοίγει καθόλου, δεν με βλέπει καν, ενώ λειτουργεί το μάτι σε κατευθύνσεις και το φως. Δεν δίνει εντολή στον εγκέφαλο», ανέφερε ο τραυματίας του τροχαίου.

«Είδα ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο με μια γυναίκα πανικόβλητη μέσα»

«Εγώ δεν έχασα τη θέση μου καθόλου. Έχω εικόνα του ατυχήματος. Στη φάση που κοιτάω να δω τι ακριβώς έχει γίνει, το μόνο που βλέπω είναι ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο με μια γυναίκα οδηγό πανικόβλητη μέσα στο τιμόνι και απλά γύρισα και είπα «γιατί» εκεί έξω να γυρνάω να μπορέσω να γιατί ήμουνα στην άσφαλτο και για να μπορέσω να ανέβω στο πεζόδρομο και ήθελα να δω και η μάνα μου που ήταν και με το που γυρνάω να ξαναδώ σε λίγο η οδηγός έφυγε», πρόσθεσε.

«Από κάποιες κάμερες που ψάχνουμε έχουμε κάποιες ενδείξεις ότι στο αμάξι υπήρχαν τέσσερα άτομα. Το τροχαίο έγινε 9 Απριλίου στην Πειραιώς κοντά στην είσοδο της Τεχνόπολης η ώρα ήταν 8:20».

https://www.megatv.com/embed/?p=2020337733