Μετά το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ομάδα νεαρών δέχθηκε τις παρατηρήσεις ενός 60χρονου και ένας εξ αυτών του επιτέθηκε με μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο, αστυνομικοί και στελέχη της Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) πραγματοποιούν ελέγχους για την αποφυγή του συνωστισμού και των κορονοπάρτι στην περιοχή. 
Στην πλατεία αναπτύχθηκαν στελέχη και άλλων αστυνομικών μονάδων, ενώ στα γύρω στενά πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι. Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 23:00 για τελευταίο βράδυ σήμερα, ενώ έχει επαναλειτουργήσει η εστίαση, με τους πολίτες να μπορούν να μεταβούν στα μαγαζιά, κάνοντας χρήση του κωδικού 6.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.