Φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, καίει δασική έκταση στην περιοχή Ντόμπριτσα Μαινάλου, στον δήμο Μεγαλόπολης. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ πλέον επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στα Γεράνεια Όρη: Στάχτη πάνω από 71.000 στρέμματα
Σύμφωνα με το arcadiaportal, η φωτιά είναι σε σε πολύ δύσβατη περιοχή, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την προσέγγιση των πυροσβεστών
Υπό έλεγχο φωτιά στη Λακωνία
Νωρίτερα στην Λακωνία, φωτιά έκαψε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Δαφνί, του δήμου Ευρώτα. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά έχει τεθεί πλέον υπό μερικό έλεγχο.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.