Δύο νέα βίντεο από τα Γλυκά Νερά με ύποπτο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου, λίγη ώρα μετά από τη δολοφονία της 20άχρονης Καρολάιν, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο τούνελ».
Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Πιο κοντά στην εξιχνίαση - Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν εγκληματολόγοι
Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου.
Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.