Σεισμική δόνηση σημειώθηκε κοντά στην Ελασσόνα, το απόγευμα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 16:19. Ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου είναι 3,6 Ρίχτερ.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Απίστευτο περιστατικό σε «κορονοπάρτι» στο ΑΠΘ - Παρέσυραν τον φίλο τους με μπουλντόζα
Οι πρώτες εκτιμήσεις του Ινστιτούτου δείχνουν το επίκεντρο του σεισμού 17 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ελασσόνας. Το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 8,5 χιλιόμετρα.
Σεισμός 6 Ρίχτερ τον Μάρτιο στην Ελασσόνα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ είχε γίνει και το πρωί της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021, στην Ελασσόνα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ και σημειώθηκε 16 χλμ. νότια της Ελασσόνας. Το εστιακό του βάθος ήταν 7,8 χλμ. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στη Λάρισα και τις γύρω περιοχές, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν τρομοκρατημένοι στους δρόμους.
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.