Ένα κορονοπάρτι, διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε παραλία της Γλυφάδας με συμμετοχή 1.500 ατόμων, στο οποίο απ' ότι φαίνεται ξέφυγαν τα πράγματα, αφού νεαροί έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες της πλαζ.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Απίστευτο περιστατικό σε κορονοπάρτι - Παρέσυραν τον φίλο τους με μπουλντόζα
Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική η οποία δέχθηκε επίθεση με πέτρες και μπουκάλια από τους νεαρούς, παρεμποδίζοντάς τους έτσι στο έργο της κατάσβεσης. Να σημειωθεί ότι από τη «βροχή» πετρών ένα από τα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής αναγκάστηκε να υποχωρήσει.
Σαν να μην έφτανε αυτό κάποιοι από τους νεαρούς παρέμειναν στην παραλία μέχρι το ξημέρωμα, σπάζοντας όσες ομπρέλες είχαν μείνει άθικτες.
- Ξέχασαν γυναίκα κλειδωμένη στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ - Δεν έχει λάβει ακόμα τα φάρμακα
- Σαρώνουν τη χώρα τα μελτέμια: Δεκαπενταύγουστος με πτώση θερμοκρασίας και red code στη μισή Ελλάδα για πυρκαγιές
- «Γοργόνα level 2» στα Κουφονήσια: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει τα διάφανα νερά
- Παγωμένες μπίρες και άφθονη τυρόπιτα: Ο Μπόρις Τζόνσον ζει ξανά το ελληνικό καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.