Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πανέμορφο χωριό του Ζαγορίου, ο εφοπλιστής Αντώνης Λαιμός, αγόρασε πριν από ενάμισι χρόνο περίπου μία έκταση αρκετών στρεμμάτων με απώτερο στόχο να κατασκευάσει πολυτελή κατοικία. Ο ίδιος και η Μαρίκα Αράπογλου, με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της περιοχής και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μόνιμους δεσμούς με το χωριό.Το μοναδικό τοπίο του Παπίγκου και η ζεστασιά των κατοίκων αποτέλεσαν τον βασικό λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τελέσουν τον γάμο τους εκεί.

Στο Πάπιγκο και στα γύρω χωριά η πληρότητα αγγίζει το 100%, με τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου να παίρνουν μια πραγματική ανάσα μετά από αρκετούς μήνες καραντίνας. Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με την μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων ακόμη και ασθενοφόρων.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον θρησκευτικό τους γάμο μαρτυρούν ότι δεν ξεχάστηκε η παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ οι παρευρισκόμενοι που γίνονται μάρτυρες στην πιο ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού κρατούν τις απαράιτητες απόστάσεις