Συγκέντρωση στο Σύνταγμα προκειμένου να κατοχυρωθεί νομικά τώρα ο όρος γυναικοκτονία πραγματοποιούν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά.
Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Για έξι ολόκληρα λεπτά πάλευε να ζήσει η Καρολάιν» - Το πόρισμα που «καίει» τον πιλότο
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στο Σύνταγμα στις 7:30 μ.μ. του Σαββάτου.
Με μηνύματα όπως «Μας σκοτώνουν, καμία λιγότερη», «Το όχι σημαίνει όχι», η «Πατριαρχία Δολοφονεί», «Οι γυναικοκτόνοι έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας» και «Η θέση της γυναίκας είναι στον αγώνα», δεκάδες γυναίκες ντυμένες στα μαύρα και έχοντας ζωγραφισμένα κόκκινα χέρια στο λαιμό ζήτησαν να δοθεί τέλος στον κατάλογο των θυμάτων.












- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.