Νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα από τέσσερις άνδρες σε υπόγειο διαμέρισμα.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 9,5 χρόνια φυλάκιση για 42χρονο που μαχαίρωσε άνδρα επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο
Δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί (σ.σ. υπήκοοι Πακιστάν και Αφγανιστάν) ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της ΟΠΚΕ. Ο τέταρτος διαφεύγει μέχρι στιγμής, ωστόσο, θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του καθώς έχει ταυτοποιηθεί.
Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.