Στην Αττική εντοπίστηκαν για ακόμα ένα 24ωρο τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού σήμερα, Σάββατο, 26 Ιουνίου σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα από τα 375 νέα κρούσματα, τα 11 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, τα υπόλοιπα 364 αποτελούν αποτέλεσμα εγχώριας μόλυνσης. Από τα οποία περισσότερα από τα μισά εντοπίστηκαν στην Αττική, με 201, με τα περισσότερα να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας με 52 και στην Ανατολική Αττική με 45.
Διαβάστε ακόμη: Σαρηγιάννης για μετάλλαξη Δέλτα: Ενας φορέας μπορεί να κολλήσει 7 ανθρώπους - Ερχονται προνόμια εμβολιασμένων
Τα κρούσματα στην Αττική:
- Ανατολική Αττική: 45
- Βόρειος Τομέας Αθηνών: 15
- Δυτική Αττική: 8
- Δυτικός Τομέας Αθηνών: 32
- Κεντρικός Τομέας Αθηνών: 52
- Νήσων: 1
- Νότιος Τομέας Αθηνών: 33
- Πειραιάς: 15
Οι μολύνσεις στη Θεσσαλονίκη είναι 22, ενώ ακόμα διψήφιο αριθμό κρουσμάτων έχουν ακόμα οι περιφερειακές ενότητες Αχαΐας με 10 και και Ηρακλείου με 16 κρούσματα. Τα κρούσματα που είναι υπό διερεύνηση είναι 19.
Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.