Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 28 Ιουνίου στην περιοχή της Ηράκλειας, στις Σέρρες, έπειτα από πυροβολισμούς με καραμπίνα σε αυλή σπιτιού.
Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Κυκλοφορούσε γυμνός με τσεκούρι και απειλούσε πολίτες
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 30χρονος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς να έχει σχετική άδεια οπλοφορίας πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, με συνέπεια τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου να τραυματίσουν 5 ανήλικους, ηλικίας από 6 έως 16 ετών.
Τα ανήλικα παιδιά σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», στη Θεσσαλονίκη. Τρία εξ’ αυτών νοσηλεύονται μέχρι και τώρα, ενώ η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο δεν προκαλεί ανησυχία.
Ο 30χρονος μετά το περιστατικό συνελήφθη, ενώ προανάκριση για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.