Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, αναπαράγοντας τα fake news ότι το εμβόλιο θα... αλλάξει το DNA τους απευθύνεται κάνοντας πλάκα, με αφορμή τη σύλληψη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά, o καθηγητής Πολιτικής και Διοίκησης της Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Imperial College London, Ηλίας Μόσιαλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebοοκ, o Ηλίας Μόσιαλος έγραψε «Αν ο χρυσαυγίτης είχε εμβολιαστεί θα είχε αλλάξει το DNA του και δεν θα τον έβρισκαν ποτέ. Να τα λέμε κι αυτά».

Αν ο χρυσαυγίτης είχε εμβολιαστεί θα είχε αλλάξει το DNA του και δεν θα τον έβρισκαν ποτέ. Να τα λέμε κι αυτά.

Posted by Ηλίας Μόσιαλος on Friday, July 2, 2021

Πώς συνελήφθη ο Παππάς 

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στην ΕΛ.ΑΣ. στις 8 το βράδυ της Πέμπτης (1/7) οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε ο καταδικασμένος «διευθυντής» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή ΑυγήΧρήστος Παππάς

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αστυνομικών που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο, στις 8 χθες το βράδυ έγινε ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία στο οποίο άγνωστος ενημέρωνε ότι η 52χρονη «κρύβει στο σπίτι της τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής». Στη συγκεκριμένη διεύθυνση μετέβησαν οι αστυνομικοί και κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα «εντοπίστηκε ο αναζητούμενος».

«Ήθελε να φάει κάτι»

Η 52χρονη υποστήριξε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ότι επρόκειτο περί μιας κοινωνικής - εθιμοτυπικής επίσκεψης του Χρήστου Παππά στο σπίτι της και ότι πρώτη φορά από τότε που καταδικάστηκε και εξαφανίστηκε τον είδε χθες το βράδυ.

Στην απολογία της υποστήριξε ότι: «Γνώριζα ότι αναζητείται, έχω κοινωνική-φιλική σχέση μαζί του, γνωριζόμαστε από το 2017 μέσω του κινήματος. Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες. Έχει έρθει κάποιες φορές, ήξερε πού ήταν το σπίτι. Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν. Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις αρχές. Ήθελε να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε σε μια βαλίτσα μαζί του». 

Τα σημειώματα

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο στο διαμέρισμα ανάμεσα σε άλλα ευρήματα εντοπίστηκαν και κάποια σημειώματα, για τα οποία η κατηγορούμενη δήλωσε άγνοια. Έγραφαν:

  • «ΔΧΠ σ´ αγαπάω»
  • «Σ'αγαπάω, αδέκαστος»
  • «Σ'αγαπάω, πατήρ»
  • «Δάσκαλος»