Φωτιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε δασική έκταση της περιοχής Παρθενώνας του δήμου Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες.
Στην περιοχή, όπου νωρίτερα είχε βρέξει, έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις που αποτελούνται από 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
- Ανατριχιαστικό βίντεο: Βυτιοφόρο στο αντίθετο ρεύμα παραλίγο να συγκρουστεί μετωπικά με μηχανή
- Γιάννης Κουκουράκης: «Σπάει» τα κοντέρ σε 2 κανάλια με 3 σειρές - Πού θα τον βλέπουμε τη νέα σεζόν
- Η Ναταλία Δραγούμη φορά το μαγιό της και είναι έτοιμη για παραλία - «Έβαλες το μπανιερό σου;»
- Η τραγωδία Μαροκινής αθλήτριας που προσπαθούσε να φτάσει στην Θέουτα: Πνίγηκε τη μέρα που βγήκε η βίζα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.