Φωτιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε δασική έκταση της περιοχής Παρθενώνας του δήμου Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες.
Στην περιοχή, όπου νωρίτερα είχε βρέξει, έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις που αποτελούνται από 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Politico: Ο ΠΟΥ κάνει «σχέδιο Β» για πυρηνικό ολοκαύτωμα - «Το χειρότερο σενάριο, αν ο πόλεμος επεκταθεί»
- Η λειτουργία του Instagram που σταματάει από τον Μάιο και προβληματίζει τους χρήστες
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.