Παρότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και η θερμοκρασία ανέρχεται κοντά ή πολλές φορές ξεπερνάει κιόλας τους 40 βαθμούς και οι περισσότεροι κυκλοφορούν φορώντας ένα κοντομάνικο και μία βερμούδα, ένας άνδρας στην Πάτρα προτίμησε κάτι διαφορετικό.
Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους βρέθηκαν δυο αδέρφια 45 και 54 ετών
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε το thebest.gr, ένας άνδρας δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, καθώς φόρεσε μακρύ παλτό και στο πρόσωπο μάλλινο full face σαν και αυτά που φορούν στα χιονοδρομικά κέντρα. Μάλιστα προτίμησε το μαύρο χρώμα, εκτός από το καπέλο με το οποίο συνδυάζει το look του, το οποίο είναι χρώματος ροζ.

- Χανιά: Οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ που «έσπασαν» τον 43χρονο - Από το «θέατρο» στη συγκλονιστική ομολογία
- Λιονέλ Μέσι: Ο πρώτος των πρώτων – Δείτε τα 18 γκολ του σε Μουντιάλ
- Από το τρόπαιο στην πραγματική ζωή: 4 νικητές του MasterChef μιλούν στο Reader για όσα ακολούθησαν
- Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» ο απεργός πείνας από τα Προσφυγικά: Καταγγελία ότι αρνήθηκαν να τον εξετάσουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.