Συνελήφθη 45χρονος άνδρας για ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης κόρης του στην Άμφισσα. Την καταγγελία έκανε πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον.
Διαβάστε ακόμη: Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια
Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr από τον εισαγγελέα Άμφισσας έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση ενώ ο αλλοδαπός που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του κρατείται και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. «Φως» στην υπόθεση θα ρίξουν οι απαντήσεις από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις.
Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται τη στιγμή που οι αποκαλύψεις για κύκλωμα trafficking στην Ηλιούπολη έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Μετά την απελευθέρωση και την καταγγελία της 19χρονης για βιασμό από τον πατέρα της και βασανιστήρια από τον 39χρονο αστυνομικό που την εξέδιδε, η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη αποκάλυψε πως απελευθερώθηκε από μαστροπούς ακόμα μία κοπέλα η οποία «φοβάται να μιλήσει».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.