Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική περιοχή στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με είκοσι οκτώ πυροσβέστες, έντεκα οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και ένα ελικόπτερο.
Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Κορινθία: Καλύτερη η εικόνα - Παραμένει σε συναγερμό η Πυροσβεστική
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το μεγαλύτερο μέρος των επίγειων δυνάμεων παραμένει στο σημείο και επιχειρεί μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Η πυρκαγιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή, καίει σε δύσβατο δασικό τμήμα νοτίως του Ταξιάρχη, ωστόσο σύμμαχοι στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων μέχρι αυτή την ώρα στάθηκαν ο καιρός και οι ασθενείς άνεμοι.
- Αλλάζει ο καιρός πριν τον Δεκαπενταύγουστο: Βοριάδες έως 9 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Έκλειψη ηλίου: Πού πρέπει να είσαι στις 20:30 για να προλάβεις το 10λεπτο του φαινομένου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.