Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της αποστομωτική απάντηση δίνει στον Στέφανο Τσιτσιπά και η συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα. Η ίδια ζητεί - ούτε λίγο ούτε πολύ - από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γιατί δεν έχει γίνει υποχρεωτικό, να παίζει τένις γιατί εκεί, όπως λέει, μας κάνει υπερήφανους και να μην σχολιάζει την επιστήμη. 

Μάλιστα, η Μίνα Γκάγκα, χρησιμοποιώντας μόλις 76 λέξεις, είπε στον Ελληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, ότι οι νέοι δεν είναι άτρωτοι στον κορονοϊό. Χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της: «Απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο "Σωτηρία", τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2.500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι; Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους».