Πρώην Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. βγήκε εκτός εαυτού και κυκλοφορούσε οπλισμένος στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στην Αχαΐα. Σύμφωνα με το flamis.gr ο εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και οι γιατροί πρότειναν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.
Ο 69χρονος απόστρατος αξιωματικός πήγε στην πισίνα του ξενοδοχείου στην Πάτρα και μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών επιδείκνυε στον ναυαγοσώστη ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και ένα μαχαίρι. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, φοβήθηκαν με την περίεργη συμπεριφορά του και ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Αφότου μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοφορία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές της Πάτρας. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο για τον οπλισμό, αλλά ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.
Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο Ρίο, τον εξέτασαν οι γιατροί και εισηγήθηκαν την νοσηλεία του στη Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Πατρών.
- Πεθαίνοντας στους χώρους δουλειάς: Η Βιολάντα, τα ελλιπή στοιχεία και τα «αόρατα» εργατικά ατυχήματα
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
- Φως στο Τούνελ: Βίντεο με τη Λόρα να αγοράζει εισιτήριο για Γερμανία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.