Στις φυλακές Τρίπολης εξακολουθεί να βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παίρνουν μία απόφαση κόλαφο για τον ίδιο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί πήραν την -πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα- απόφαση να αποκλείσουν από το πρόγραμμά τους όλες τις παραγωγές που συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πλέον οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις.
Τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της. Ωστόσο αυτό έχει μια συνέπεια και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει λάβει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, που για χρόνια αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος των καναλιών.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.