Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο τραυματισμός ενός 15χρονου μαθητή με αιχμηρό αντικείμενο στην πλατεία της Αρόης. Η επίθεση έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Κυριακής (12/9). Το θύμα, ευτυχώς με επιπόλαια τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Οπως αναφέρει το tempo24, είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία, στο οποίο συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων. Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στην σύρραξη να χτυπήσει τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει. Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω περιοχή λαμβάνουν χώρα συχνά περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ νεαρών.
- Χανιά: Οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ που «έσπασαν» τον 43χρονο - Από το «θέατρο» στη συγκλονιστική ομολογία
- Λιονέλ Μέσι: Ο πρώτος των πρώτων – Δείτε τα 18 γκολ του σε Μουντιάλ
- Από το τρόπαιο στην πραγματική ζωή: 4 νικητές του MasterChef μιλούν στο Reader για όσα ακολούθησαν
- Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» ο απεργός πείνας από τα Προσφυγικά: Καταγγελία ότι αρνήθηκαν να τον εξετάσουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.