Μενού
  • Α-
  • Α+

Από κρύο (κυρίως τις βραδινές και πρωινές ώρες), ισχυρούς ανέμους και βροχές φαίνεται πως θα κυλήσει ο καιρός για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, ωστόσο, την Πέμπτη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου όλα δείχνουν πως όσοι συμμετάσχουν στις παρελάσεις, το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρειαστούν ομπρέλες.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου την Πέμπτη ο καιρός θα είναι άστατος μεν αλλά όχι ικανός να χαλάσει τις παρελάσεις. Αναλυτικότερα, ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε πως για την Πέμπτη, από τα νότια προς τα βόρεια θα υπάρχουν πυκνές νεφώσεις που μπορεί να δώσουν κάποια φαινόμενα. Το βόρειο - βορειοανατολικό κομμάτι της χώρας, ωστόσο, δείχνει να μένει ανεπηρέαστο και, μάλιστα, θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις μεσημβρινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες καθώς και τα δυτικά και υπόλοιπα νότια τμήματα. Αλλά και σε αυτές τις περιοχές ακόμα οι όποιες βροχές θα είναι μετά το μεσημέρι άρα οι παρελάσεις σε γενικές γραμμές θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, υπό καλές καιρικές συνθήκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.