Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επίθετό της και έλαβε αποκλειστικά το επίθετο Τσοχατζοπούλου. Πλέον στην ταυτότητά της αναγράφεται το ονοματεπώνυμο Βασιλική Τσοχατζοπούλου, απόφαση που ήρθε μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ακη Τσοχατζόπουλου

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Σταμάτη: Πώς αντέδρασε στις κατηγορίες της Ελπινίκης ότι κακομεταχειριζόταν τον Ακη Τσοχατζόπουλο 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Βίκυ Σταμάτη είχε αποφασίσει τον Αύγουστο του 2020 να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλάζοντας το επίθετό της σε Τσοχατζοπούλου. 

Τα «καρφιά» 

Στο «Πρωινό» έκανε δήλωση η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του. «Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», είπε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρει για το θέμα: «Η κυρία Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».