Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε μετρό και τραμ το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου λόγω της διεξαγωγής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών αλλά και λόγω εργασιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ:
«Ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 του μετρό θα παραμείνει κλειστός καθ' όλη τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, λόγω τεχνικών εργασιών στην επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Οι σταθμοί «Νίκαια» και «Κορυδαλλός» θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής 900.
Τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ» από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου έως τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, λόγω διεξαγωγής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Επιπλέον, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 10:00 το πρωί τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Μηδείας-Μυκάλης», λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ».
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.