Ισχυρή έκρηξη σε χω΄ρο γραφείων στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Το συγκεκριμένο κτήριο βρίσκεται απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στον αριθμό 3, ενώ δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Ήδη στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες, 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Η πρώτη έκρηξη ακούστηκε λίγο πριν τις 7 και ακολούθησαν κι άλλες μικρότερης έντασης.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η έκρηξη οφείλεται σε φιάλη υγραερίου που εξερράγη, και όλο το πολυώροφο κτήριο έχει διαλυθεί ολοσχερώς. Από την έκρηξη που ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν τζάμια και σε σπίτια σε μεγαλύτερη απόσταση.
Ευτυχώς λόγω της αργίας δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στα γραφεία, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο για νέες εκρήξεις.
Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν το μέγεθος της έκρηξης καθώς από το οστικό κύμα έχουν βρεθεί στον δρόμο μέρη οικιακής συσκευής παρακείμενων σπιτιών και δεκάδες τζαμαρίες και τζάμια σπασμένα.
- Ακόμα και 8,3 Ρίχτερ: Οι ισχυρότεροι σεισμοί στην Ελλάδα - Η τρομακτική λίστα Παπαδόπουλου
- Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πού βρίσκεται η μάχη ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού
- Βρέθηκε ο σωσίας του Νότη Σφακιανάκη και είναι γυμναστής - «Οι μαθητές μου ζητούν να ανεβάσουμε βίντεο»
- Πετράλωνα: Εντοπίστηκαν όλοι οι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.