Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς ρεύμα έμεινε η Ελένη Γερασιμίδου για 18 ώρες στη Νέα Παλλήνη λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς. Μιλώντας στο T-Live η Ελένη Γερασιμίδου πρότεινε «να μην πληρώσει κανείς ούτε 1 ευρώ για το ρεύμα», καθώς, όπως είπε, προσπαθεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν τους απαντά κανείς. «Ακούμε διαρκώς ηχογραφημένα μηνύματα», κατήγγειλε η Ελένη Γερασιμίδου και πρόσθεσε ότι δεν είναι μόνο εκείνη που αντιμετωπίζει το πρόβλημα αλλά πολλοί πολίτες, ανάμεσά τους και ηλικιωμένοι. 

Διαβάστε ακόμη: Άκης Πετρετζίκης: Έμεινε χωρίς ρεύμα από την κακοκαιρία Ελπίς 

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε το πρωί της Τετάρτης και στην εκπομπή «Πρωινό» για την ταλαιπωρία εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς. «Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία ολόκληρη γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη που έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. Άλλοι άνθρωποι βέβαια έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο. Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά μας, μάλιστα με πήρε η μητέρα του κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται, ευτυχώς υπάρχει η ανθρώπινη αλληλεγγύη», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε στη συνέχεια: «Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε μέρα και η πρόσβαση με τα πόδια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντάει, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα, κανένα τηλέφωνο δεν απαντάει, εκτός από ενός ανθρώπου που είναι εκεί στο δημοτικό συμβούλιο».

«Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα. Εγώ είμαι διαβητική και κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, εάν μου συμβεί κάτι τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 χρονών. Με έπιασε πανικός, ανέβηκαν οι τιμές, αλλά δεν σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα, με έχει πάρει όλη η γειτονιά», πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου.