Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δυνατότητα των πολιτών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίς να διεκδικήσουν πολύ μεγάλες αποζημιώσεις, ανέδειξε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: «Μας έλεγαν ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο» - Η καταγγελία εγκλωβισμένου οδηγού

Ετσι, μετά τη... γρήγορη αντίδραση των 2.000 ευρώ ως αποζημίωση από την Αττική Οδό, ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι οι οδηγοί μπορούν να ζητήσουν για «ψυχική οδύνη» ποσά που μπορούν να φτάσουν και τις 100.000 ευρώ!

Την ίδια άποψη έχουν και δικηγόροι, όπως η Εβίτα Βαρελά που μίλησε στον σταθμό, και σημείωσε ότι αποτελεί δικαίωμα όλων να ζητήσουν αποζημίωση, ειδικά εφόσον κινδύνευσε η υγεία τους. Μάλιστα, δεν απέκλεισε και ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους της Αττικής Οδού.

Το «πράσινο φως» για αποζημιώσεις έδωσε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, διαβεβαίωσε ότι οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν δεν χάνουν το δικαίωμα να κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας και να διεκδικήσουν μεγάλες αποζημιώσεις.