Ολοκληρώθηκε και η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη. Οι επίσημοι είχαν πάρει τις θέσεις τους στην εξέδρα από νωρίς ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την παρέλαση. Το χειροκρότημα προς όλους όσοι παρέλασαν ήταν θερμό. Είχε προηγηθεί η Δοξολογία στο ναό του και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση. Πριν αρχίσει η παρέλαση ο κ. Πλεύρης άνοιξε πηγαδάκια με όλους τους βουλευτές με τα θέματα υγείας να κυριαρχούν στις κουβέντες. Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως σταδιακά θα αρθουν πολλοί περιορισμοί που έχουν επιβληθεί λόγω covid.







- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.