Η Μύκονος κάθε καλοκαίρι κάνει τον γύρο του κόσμου για τους σελέμπριτι που συγκεντρώνει, για τα πάρτι που γίνονται στο νησί αλλά και για την ακρίβεια. Ομως, αυτή τη φορά αυτή η είδηση κάνει τη διαφορά. Μια παρέα Ελληνοισπανών επισκέφθηκε ένα παραλιακό κατάστημα στο νησί των ανέμων για να δειπνήσει.
Διαβάστε ακόμη: Μυτιλήνη: Πρόσφυγας γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μεσοπέλαγα - Φωτογραφίες
Το μενού περιελάμβανε σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς, με το τελικό ποσό να φτάνει τα 14.829 ευρώ, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Ποσό υπερβολικά μεγάλο για τους περισσότερους, όχι όμως για την συγκεκριμένη παρέα που είχε την οικονομική άνεση. Μάλιστα, η συγκεκριμένη παρέα έμεινε τόσο ικανοποιημένη που άφησε και το αντίστοιχο φιλοδώρημα, το οποίο δεν περιορίστηκε στο καθιερωμένο 10% του λογαριασμού που ισχύει στο εξωτερικό, αλλά πολύ παραπάνω.
Για την ακρίβεια, το φιλοδώρημα που άφησε η παρέα ήταν 3.171 ευρώ.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.